Folksam tecknar nytt hyresavtal med Unionens a-kassa

Folksam har tecknat ett nytt kontorshyresavtal med Unionens a-kassa omfattande 1 600 kvm i Skanstull. Unionens a-kassa hyr sedan tidigare 2 400 kvm av Folksam. I och med denna förhyrning är hela Folksamkvarteret på 68 000 kvm fullt uthyrt.
– Det är alltid roligt när en befintlig kund väljer att utöka sin förhyrning. Nu är hela kvarteret fullt uthyrt vilket är ett tydligt bevis på områdets attraktivitet, säger Malin Lövemark, tillgångsförvaltareFolksamgruppen.
– Vi har väldigt snabbt fått helt nya förutsättningar för vår verksamhet och har under kort tid nyrekryterat 60 nya medarbetare. Vi är väldigt nöjda och tacksamma att vi så snabbt kunnat utöka våra lokaler och skapa en bra arbetsmiljö i ett attraktivt område, säger Harald Petersson kassaföreståndare på Unionens a-kassa
Folksamkvarteret omfattar totalt 68 000 kvm kontor och är i och med denna uthyrning fullt uthyrd. De övriga externa hyresgästerna är bland annat Riksidrottsförbundet, Friskis och svettis, Akademikernas a-kassa och We effect.
Lokalerna till Unionens a-kassa kommer att byggas om innan tillträdet 1 november.
Folksams pressjour08-772 66 60pressjour@folksam.se

Mest populära